FAN – toiminta ja yhteystiedot

Suomen astrobiologien verkosto  (Finnish astrobiology network, FAN) perustettiin vuonna 2010, jolloin perustajajäseniä oli 20. Verkosto perustettiin Turun yliopistolla pidetyn Euroopan astrobioloy Network association (EANA) kokouksen yhteydessä, Tuorlan observatorion organisaation yhteyteen. Verkosto toimi useiden vuosien ajan sähköposti-muotoisena postituslistana, ja sen ylläpitäjänä toimi tähtitieteilijä Harry Lehto.

Vuosien mittaan verkoston toiminta on hiipunut, mutta nyt tämä verkkosivu aktivoidaan Suomen astrobiologien ja aiheesta kiinnostuneiden henkilöiden tiedotus- ja yhteydenpitokanavaksi.

Toimintaa:

Vuoden 2022 aikana tulemme kokoontumaan ja organisoitumaan, sekä keräämään jäsentietoja yhteydenpitoverkoston perustamiseksi.

Verkoston eräs tehtävä on valita keskuudestaan edustaja Suomea Euroopan astrobiolologian verkostojen yhdistyksen eli EANAn johtokuntaan.  Edustajana on tähän ati toiminut tähtitieteilijä Harry Lehto (hlehto@utu.fi).

Yhteystiedot:

Verkoston yhteyshenkilönä ja verkkosivun ylläpitäjänä toimii nyt astrobiologi, dos. Kirsi Lehto (klehto@utu.fi). Kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita.